WELCOME TO SUMMER FUN 2022! 

Tens disponible tota la informació del nostre casal a l’escola IPSE en aquesta pàgina web: Summer Fun | Kids&Us School of English (kidsandussummerfun.com)

 

DATES I PROCÉS D’INSCRIPCIÓ 

Obert a tothom. Les inscripcions es faran de forma online a través d’aquesta web en la pestanya “Inscripcions”. 

 
CASAL D’ESTIU A L’ESCOLA IPSE 

T’imagines fent una immersió lingüística en anglès i ben a prop de casa? Aprèn anglès d’una manera divertida i engrescadora i passant-ho d’allò més bé al nostre Summer Fun by Kids&Us. 

Al Summer Fun oferim activitats d’oci vivencials i enriquidores on la llengua vehicular és l’anglès. La nostra missió és aconseguir que els nens i nenes s’interessin per les activitats que desenvolupen i s’arribin a identificar plenament amb els personatges i històries que expliquem. 

 

COM HO FEM? 

El nostre equip està format per gent jove, dinàmica, alegre i motivada per la seva feina, amb experiència en la metodologia Kids&Us i amb una clara vocació per la docència. Aquests trets diferencials ens permeten garantir que tots els nens i nenes que venen als nostres casals rebin un tracte personalitzat i familiar que fa que hi participin activament i puguin millorar el seu nivell d’anglès d’una manera divertida i innovadora. 

EDATS: Per nens i nenes de 3 fins 12 anys. 

 

TEMÀTIQUES I TORNS 

Cada setmana ens submergirem en un món diferent a través de noves i originals històries creades específicament per millorar i agilitzar l’adquisició de l’ idioma dels vostres fills i filles. D’aquesta manera, ells podran unir-se a l’aventura tantes setmanes com vulguin. 

• SETMANA 1: ANCIENT GREECE (del 27 de juny al 1 de juliol) 

No heu volgut sertir-vos mai protagonistes d’una història èpica? Aquesta setmana viatjarem fins a un temps on la història i els mites es fonen. Una època repleta de déus i heroïnes de llegenda on viurem mil aventures mentre descobrim el fascinant món de l’Antigua Grècia! Esteu a punt per conquerir el Mont Olimp? 

• SETMANA 2: THE FAR WEST (del 4 de julio al 8 de juliol) 

Yihaaaaaw! Poseu-vos el barret, lligueu-vos fort les botes i munteu damunt el cavall, esteu en el cor de l’oest americà! Al llarg de la setmana viurem un sens fi de moments trepidants: duels aferrisssats, aliances amb els natius i tota una sèrie de reptes per davant! Qui aconseguirà posar-se l’estrella de sheriff? 

• SETMANA 3: FARMYARD (del 11 al 15 de juliol) 

Benvinguts a l’entranyable mon de la granja! Aquesta setmana petits i grans gaudiran de la companya d’animals tan simpàtics com cavalls, vaques, galls i gallines. No us ho podeu perdre! Perquè ja sabem que portar una granja implica molta feina… però també pot ser molt divertit! Som-mi doncs, cap a la granja! 

• SETMANA 4: MEDIEVAL (del 18 al 22 de juliol) 

Ràpid, a les muralles! Hem de protegir el nostre castell! Aquesta setmana viatjarem en el temps fins a l’Edat Mitjana, una època repleta de gestes de cavalleria, fortaleses inexpugnables i tornejos de justes que et treuen l’alè! Veniu a gaudir-ho amb nosaltres i us sentireu protagonistes d’un divertit viatge en el temps. Aixequeu els escuts ben amunt! 

 
• SETMANA 5: MONSTERS (del 25 al 29 de juliol) 

Què és allò d’allà? Ostres, si és un monstre! Però ei, sabíeu que no tots els monstres són dolents? Siguin grans o petits o una tinguin cues, banyes o un sol ull, la majoria són la mar de divertits! Aquesta setmana gaudirem de la seva companya: els podrem conèixer, descobrirem a què els agrada jugar… i farem alguna malifeta! Serà molt divertit, us hi apunteu? 

 
ACTIVITATS 

STORY TIME 
Els monitors explicaran un conte per setmana que ajudarà els nens a contextualitzar el vocabulari i expressions que van aprenent. Per altra banda, els nens tindran l’oportunitat de posar-se a la pell dels personatges fantàstics i viure les aventures en primera persona. 

SONG&DANCE TIME 
Amb l’ajuda de cançons, moviments i balls inspirats i creats a partir de la temàtica de la setmana farem representacions adaptades a cada grup d’edat. 

CRAFTS 
Es realitzen activitats plàstiques relacionades amb la temàtica de la setmana per treballar les diferents capacitats artístiques i creatives dels petits. 

MONITORED GAMES 
Els jocs i les activitats de psicomotricitat estan pensades per a cohesionar el grup, aprendre a compartir, esperar el torn… Els nens aprendran de manera senzilla i vivencial ordres i estructures gramaticals bàsiques en anglès. 

 

PER A MÉS INFORMACIÓ: 

Kids&Us Escola Industrial 
summerfun.escolaindustrial@kidsandus.es 
640 063 064 / 640 322 924