Dl - Dv 8.00 - 19.00 Truca’ns

Educació secundària

Educació secundària

“L’alumne de l’escola IPSE sap i sap aprendre, sap resoldre, té ben integrats els valors humans i cristians, té cura de si mateix, es coneix, s’accepta i se sent feliç.”

Aquesta definició de l’alumne IPSE sorgeix d’un exhaustiu treball amb tots els professionals que intervenen en l’educació dels nostres alumnes i es desplega amb objectius concrets que, qualsevol educador, mestre o professor de l’escola segueix amb rigor i constància en tots i cadascun dels moments amb els que tenim contacte amb els educands. L’objectiu final de l’escola és que tots els alumnes, a l’acabar la seva etapa educativa amb nosaltres, hagin acomplert els objectius que en aquest perfil es proposen.

Objectius de l’educació secundària obligatòria:

  • Adquirir un desenvolupament personal sòlid.
  • Desenvolupar les diferents habilitats i competències necessàries per acabar sent persones compromeses amb la societat.
  • Garantir la igualtat d’oportunitats per desenvolupar les capacitats individuals, socials, intel·lectuals, artístiques, culturals i emocionals de tots els alumnes.
  • Desenvolupar les habilitats socials de treball i estudi amb autonomia i esperit crític, així com també de forma creativa i efectiva.

Fotos