Dl - Dv 8.00 - 19.00 Truca’ns

Borsa de treball

Benvinguts a la borsa de treball de l’Escola Ipse.

Aquest servei us permetrà registrar les vostres dades i enviar-nos el vostre Currículum Vitae per entrar a formar part de la borsa interna de professionals que optin a cobrir les ofertes de feina que sorgeixin a l’escola.

Per registrar-vos a la borsa de treball heu d’enviar un correu electrònic, adjuntant el vostre Currículum Vitae, a borsa@escolaipse.net seguint el següent model: 

 

Assumpte: Borsa de treball 

 

Cos del missatge:

1.Nom i cognoms

2. Lloc de feina al qual s’opta

(TEI / Mestra d’educació infantil / Mestra d’educació primària / Professor/a de secundària i batxillerat / Monitoratge de menjador o extraescolars / Cangur o classes particulars / Altres (serveis, manteniment, neteja, consergeria, administració, etc.)

3. Correu electrònic

4. Telèfon

La Borsa de treball de l’escola Ipse ha implantat les mesures necessàries per tractar i protegir les dades de caràcter personal que figuren en el teu Currículum Vitae (CV) segons els requeriments de la normativa de protecció de dades europea (Reglament EU2016/679).  Només s’accepten currículums presentats en format digital i que hagin seguit el procés de lliurament establert. Els CV s’utilitzaran exclusivament per a la finalitat de la borsa de treball que és la de cobrir els llocs de treball vacants amb els perfils més idonis. Els CV seran arxivats durant un període de dos anys  en un registre específic d’accés restringit als responsables de la borsa de treball.  En cap cas l’escola Ipse subministrarà els Currículums Vitae a tercers. El titular de les dades del CV té dret a l’accés, rectificació, supressió o oposició al tractament. En cas que vulguis rectificar el teu currículum hauràs d’enviar una nova versió complerta seguint el procediment establert. Per exercir la resta de  drets cal enviar un correu electrònic a rgpdcv@escolaipse.net.