Projecte educatiu

Benvolgudes famílies,
L’escola Ipse va néixer amb una vocació de servei a la comunitat i a vosaltres, les famílies que en formeu part que, més de 50 anys més tard, segueix intacta. És per aquest motiu que volem seguir sent un agent educatiu de referència al barri i per això us oferim un projecte educatiu de qualitat, contrastat, fonamentat i que s’adapta a totes i cadascuna de les persones que en formen part amb l’única voluntat de proporcionar una experiència educativa i d’aprenentatge plena i de qualitat als nostres alumnes.

A continuació hi trobareu els dossiers informatius de les etapes del segon cicle d’educació infantil, l’educació primària i l’educació secundària i batxillerat. En ells podreu conèixer a grans trets el nostre projecte educatiu però us recomanem que, a banda de llegir-los, sol·liciteu una entrevista individualitzada amb les persones responsables de l’etapa per la que esteu interessades. En aquesta visita (d’una durada d’aproximadament una hora), us podran explicar amb més detall el projecte educatiu, així com resoldre tots els vostres dubtes, neguits i preguntes.

Per tal de sol·licitar una entrevista, només heu d’omplir el formulari que trobareu seguint el següent enllaç.

Dossiers i quotes projecte educatiu IPSE

Per qualsevol dubte, us podeu posar en contacte amb qualsevol de les persones de l’equip directiu per correu electrònic i estarem encantats d’atendre-us.

Titular i Directora General – Patricia Salvador

Sotsdirector – Roger Ballús

Cap d’estudis d’educació infantil i primària – Ivan Humedes

Cap d’estudis d’educació secundària i batxillerat – Mònica Sarrà