Skip to content

Espai de menjador

Els àpats a l’escola també són estones educatives, com tot allò que transcorre en el si de la jornada escolar.

És en aquests espais on hi interactuen aspectes socials i culturals que es conjuguen amb el coneixement d’un mateix i el propi plaer, desenvolupant activitats de respecte entre els alumnes i posant en pràctica habilitats motrius, cognitives i comunicatives.

L’estona de menjador és un moment que suposa una certa relaxació de la jornada escolar i, en conseqüència, esdevé important perquè els alumnes creen vincles amb els adults que els acompanyen i companys d’altres edats. És per això, que creiem que aquesta estona ha de resultar agradable per tots.

Considerem, també, que l’estona de migdia forma part i ha d’estar integrada en la mateixa jornada escolar. És per aquest motiu que s’hi treballa amb la mateixa línia pedagògica de l’escola, realitzant un acompanyament respectuós als processos de desenvolupament dels infants, amb la voluntat d’oferir un espai i moments que els permetin incrementar la seva autonomia i els seus hàbits socials i d’higiene, entre d’altres.

Per tot això, comptem amb un servei de cuina pròpia, liderada per dos cuiners i quatre ajudants de cuina que són els encarregats, des de primera hora del matí, de preparar els diferents menús que prèviament ha elaborat el nostre propi dietista. L’equip de més de vint monitores i monitors de menjador són els encarregats, en coordinació amb les tutores i tutors dels diferents cursos i els caps d’estudi de les pròpies etapes educatives, d’acompanyar i guiar els alumnes durant l’estona del migdia, tenint en compte les necessitats individuals de cadascú, implicant-los en realitzar les tasques al voltant dels àpats adequades a les diferents edats i permetent-los assumir responsabilitats, entre d’altres.

Servei de Mitja Pensió

Menús Desembre

Entrevistes individualitzades

Obrir xat
💬 Hola! Podem ajudar-te?
Escola IPSE
Resolem els teus dubtes 😊