Skip to content

Formació en valors

L’escola IPSE és una escola parroquial, per a tothom, catalana, que potencia l’educació integral dels seus alumnes i proporciona una formació acadèmica sòlida i rigorosa.

Som una escola privada concertada per la Generalitat de Catalunya, que eduquem en valors cristians emmarcats sempre en un clima de respecte a qualsevol altra opció religiosa. Vetllem per la formació integral dels nostres alumnes, tal i com definim en el nostre perfil de l’alumne.

“L’alumne de l’escola IPSE sap: sap aprendre, sap resoldre, té ben integrats els valors humans i cristians, té cura de si mateix, es coneix, s’accepta i se sent feliç.”

Optem fermament per un ensenyament de qualitat que permet als nostres alumnes adquirir una sòlida preparació acadèmica i professional, sense oblidar el valor de la pròpia personalitat com a éssers autònoms i responsables que participen de forma activa en l’evolució i transformació de la societat.

L’ampliació en els últims anys d’etapes i espais educatius ens ha conduït a ser una escola del segle XXI, que rep alumnes que s’inicien al sistema educatiu i retornen als estudis superiors o al món laboral amb una preparació sòlida i una personalitat madura i responsable.

No dubtis a contactar-nos

Entrevistes individualitzades

Obrir xat
💬 Hola! Podem ajudar-te?
Escola IPSE
Resolem els teus dubtes 😊