Dl - Dv 8.00 - 19.00 Truca’ns

Educació primària

Educació primària

“L’alumne de l’escola IPSE sap i sap aprendre, sap resoldre, té ben integrats els valors humans i cristians, té cura de si mateix, es coneix, s’accepta i se sent feliç.”

Aquesta definició de l’alumne IPSE sorgeix d’un exhaustiu treball amb tots els professionals que intervenen en l’educació dels nostres alumnes i es desplega amb objectius concrets que, qualsevol educador, mestre o professor de l’escola segueix amb rigor i constància en tots i cadascun dels moments amb els que tenim contacte amb els educands. L’objectiu final de l’escola és que tots els alumnes, a l’acabar la seva etapa educativa amb nosaltres, hagin acomplert els objectius que en aquest perfil ens proposen.

Objectius de l’educació primària:

  • Propiciar que els alumnes adquireixin les competències que els permetin assegurar un bon desenvolupament personal i social.
  • Adquirir els valors per influir de manera positiva en la societat, adaptant-nos a les necessitats individuals de cada alumne en cada moment.
  • Desenvolupar les diferents intel·ligències per créixer en l’entorn de manera eficaç, proactiva i assertiva.
  • Conscienciar als nostres alumnes sobre el valor del treball individual i col·lectiu i que siguin capaços d’assumir responsabilitats en el dia a dia de l’escola.
  • Adquirir les habilitats necessàries per comunicar-se i expressar-se de manera eficient.

Fotos