Skip to content

Benvinguda a la comunitat Xinesa | 欢迎

教育改变世界!

IPSE坚持以人为本,注重个性的教育理念,以求每位学生都能在本校的学习生活中得到最全面的发展。

IPSE是一所加泰罗尼亚政府管辖范围之内的半私立学校。从出生到18岁,从幼托班到高中,我们的教育工作者会一直陪伴在学生身边,为他们的成长与学习提供最大的帮助与指引。

为此,我校根据社会变化以及学生成长需要,定期更新不同的教学计划。如现在正在进行的“创新教学计划”,“外语教学计划”、“情绪认知与管理计划”和“知识应用计划”等。

同时,我校也提高丰富多彩的校内活动,夏令营,课外兴趣班以及各项庆祝活动。学校不仅仅是一个学习的场所,更是通向社会的桥梁。在这个公共空间里,我们希望可以和家长有良好的沟通,共同合作创建学生美好的未来。

Amb l’educació es pot canviar el món!

A l’escola IPSE creiem fermament en una formació sòlida i integral de l’alumne per treure el millor de cadascú.

Escola concertada de 0 a 18 anys. Som una escola privada concertada per la Generalitat de Catalunya, oferim totes les etapes educatives.

Des del naixement fins l’etapa adulta, acompanyem a cada alumne en el seu procés de creixement i aprenentatge.

Per això, la nostra escola actualitza periòdicament diferents projectes pedagògics segons els canvis socials i les necessitats de l’alumnat. Com el “Projecte d’innovació pedagògica”, “Projecte lingüístic”, “Projecte emociona’t!” i ”Projecte impulsatic”.

Al mateix temps, la nostra escola també potencia una varietat d’activitats escolars, casals, classes d’interès extraescolar i diverses activitats de celebració. Les escoles no són només un lloc d’aprenentatge, sinó també un pont cap a la societat. En aquest espai públic, esperem tenir una bona comunicació amb les famílies per treballar junts per crear un futur més brillant pels alumnes.

关于我们

IPSE是一所位于西班牙巴塞罗那市中心的扩张新区的学校,拥有跨越50年的卓越历史。

我们的使命、愿景和核心价值观由充满激情、高素质的教育工作者实现,他们都希望为每个学生提供最优质和最合适的教育。

以学生为中心

促进学生的思想多样性,他们考虑自己在日益相互关联的世界中的作用。

IPSE的学生将具备不断学习的能力,解决问题的能力,同时具有包容心与自我治愈的能力。在人文主义价值观的引导下快乐成长。

我们的核心价值观

团结

尊重

对话

宽容

正义

 

今天面对我校越来越多的源自不同国家和文化的学生群体,学校将继续帮助他们全面发展。

我们为过去所培养的人才而骄傲。我们的承诺是继续在这一基础上,不断更新完善我们的教育,确保在未来为学生提供更出色的学习和机会。

Sobre nosaltres

IPSE és una escola situada en un barri de l’Eixample de Barcelona, ​​​​Espanya, amb una trajectòria d’excel·lència més de 50 anys.

L’escola IPSE és una escola parroquial, per a tothom, catalana, que potencia l’educació integral dels seus alumnes i proporciona una formació acadèmica sòlida i rigorosa.

Centrat en l'estudiant

Promoure la diversitat de pensament en l’alumnat a mesura que consideren el seu paper en un món cada cop més interconnectat.

“L’alumne de l’escola IPSE sap: sap aprendre, sap resoldre, té ben integrats els valors humans i cristians, té cura de si mateix, es coneix, s’accepta i se sent feliç.”

“L’ensenyament de la matèria de religió en les diferents etapes educatives serà el marc on potenciar valors com la solidaritat, el respecte, el diàleg, la tolerància o la justícia”.

Davant el creixent nombre d’alumnes de diferents països i cultures, l’escola us continuarà ajudant a desenvolupar-vos de manera integral.

Estem orgullosos dels estudiants que hem cultivat en el passat. El nostre compromís és continuar construint sobre aquesta base. Actualitzem  i millorem contínuament la nostra educació per garantir un millor aprenentatge i oportunitats pels estudiants del futur.

托班服务

IPSE为各位家长提供早托班和晚托班的服务。具体情况可咨询学校。

同时学校也为参加学校课外活动的学生提供免费的晚托班服务。

Servei d’acollida

IPSE ofereix a les famílies serveis d’acollida pel matí i per la tarda. Per a més informació, poseu-vos en contacte amb l’escola.

Paral·lelament, l’escola també ofereix serveis d’atenció per la tarda gratuïta als alumnes que participen en activitats extraescolars.

Activitats extraescolars curs | 课外活动 2022 – 2023

Dossier d’activitats | 活动文件

Entrevistes individualitzades

Obrir xat
💬 Hola! Podem ajudar-te?
Escola IPSE
Resolem els teus dubtes 😊