Dl - Dv 8.00 - 19.00 Truca’ns

PREINSCRIPCIÓ DE BATXILLERAT CURS 2021-2022

prebatx

Dates oficials de preinscripció

  • De l’11 al 17 de maig.

Oferta inicial de places

Batxillerat 

Procediment per a la preinscripció

Tot el procediment es durà a terme de forma telemàtica, seguint els següents passos:

  1. Obrir el formulari de preinscripció electrònic (amb identificació digital) o en suport informàtic (adjuntant el document identificatiu), que trobareu a http://educacio.gencat.cat/ca/tramits/tramits-temes/9388-batxillerat?moda=1

  2. Omplir amb les vostres dades el formulari i especificar els centres on us agradaria obtenir plaça (fins a 10).

  3. Marcar els criteris de prioritat que vulgueu al·legar (si té germans o germanes al mateix centre, la proximitat del domicili de residència, etc.).

  4. Adjuntar tota la documentació escanejada o fotografiada que es requereixi, tal i com s’explica en el següent vídeo.

  5. Enviar la sol·licitud de preinscripció.

Un cop hagueu enviat la sol·licitud de preinscripció rebreu un resguard per correu electrònic, en què podeu consultar si heu d’adjuntar, a la sol·licitud, documentació addicional: el termini per presentar documents finalitza el 18 de maig.

 

En el cas que us sigui impossible realitzar els tràmits des de casa, us oferim la possibilitat de venir-los a realitzar a l’escola. En aquest cas, serà imprescindible sol·licitar cita prèvia mitjançant una trucada o un missatge de WhatsApp al telèfon 619 068 477, que recollirà les sol·licituds i us assignarà un dia i una hora per poder venir a l’escola a fer els tràmits pertinents.

 

Documentació necessària per fer la preinscripció

Codi de centre de l’escola Ipse: 08005761

Els documents necessaris per acreditar la identitat de les famílies en la sol·licitud són:

 

  • Llibre de família o altres documents relatius a la filiació. Quan l’alumne estigui en situació d’acolliment, el document que cal aportar és la resolució d’acolliment del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies. 
  • DNI del pare, la mare o el tutor o la tutora de l’alumne. Si el sol·licitant és estranger, necessitarà la targeta de residència on consta el NIE o el passaport, i si és estranger d’un país membre de la Unió Europea li caldrà adjuntar el document d’identitat del país d’origen.

 

 

Tens dubtes o problemes? Contacta’ns!

Per qualsevol dubte o problema podeu adreçar-vos a nosaltres mitjançant els següents canals i us els procurarem resoldre:

Correu electrònic: inscripcions@escolaipse.net

Telèfon i WhatsApp exclusiu per a preinscripcions: 619 068 477

Telèfon de l’escola: 933215099

Comments are closed.