Dl - Dv 8.00 - 19.00 Truca’ns

El Parlament IPSE

imatge-parlament

El Parlament IPSE

El Parlament IPSE va néixer el curs 15-16 amb la finalitat d’aprendre a organitzar-se en societat i a formar persones respectuoses, educades, responsables i inclusives dins d’un entorn participatiu. En aquest sentit, veiem la necessitat de gaudir de persones crítiques, capaces de tenir una opinió pròpia i saber-la defensar amb arguments constructius.

 

Així mateix, amb la perspectiva i el convenciment que l’escola la formem entre tots, el parlament esdevé un espai d’anàlisi, debat i creació de propostes on els alumnes tenen l’oportunitat de formar part de l’engranatge democràtic del centre. Un espai en què es treballarà per millorar les relacions i les situacions quotidianes del nostre cercle educatiu i permetrà que tothom tingui consciència del per què es prenen algunes decisions i es puguin sentir partícips de la seva execució.

 

Com exemple d’aquestes decisions acordades, destaquem alguns dels canvis visibles que s’han dut a terme a l’escola:

  • Papereres de reciclatge de plàstic al pati.
  • Projecte de patis alternatius.
  • Millora de les entrades i les sortides.
  • Mesures per reduir el nivell de soroll a les aules.
  • Estratègies per mantenir una bona convivència entre companys i mestres.

 

Per acabar, en agradaria realçar que estem molt orgullosos del funcionament del Parlament per la implicació i la il·lusió que mostren tots els agents implicats en aquest projecte.

 

Ivan Humedes i Aniol Masó

Cap d’estudis i coordinador d’educació primària

Comments are closed.