Dl - Dv 8.00 - 19.00 Truca’ns

Bojos per la Ciència

Processed with VSCO with 4 preset

Un any més, a l’IPSE estem d’enhorabona ja que cinc alumnes que estan cursant el batxillerat al nostre centre han estat seleccionats per a formar part del projecte Bojos per la Ciència 2017.

Bojos per la Ciència  és un programa que va ser creat el 2013 per la Fundació Catalunya-La Pedrera. S’adreça als estudiants de batxillerat que tinguin interès i mostrin aptituds en el camp de les ciències. Les sessions es duen a terme els dissabtes i serveixen per tractar diferents temes científics actuals.

Amb aquesta iniciativa, els estudiants tenen l’oportunitat d’aprofundir en la teoria i les tècniques científiques en els diferents camps científics proposats: bioquímica, biomedicina, economia, física, matemàtiques, natura, noves tecnologies, química, etc. Els estudiants treballen juntament amb investigadors, per tal d’experimentar com es fa ciència en un centre de recerca internacional, fet que els permet guanyar experiència pràctica en les últimes metodologies d’avantguarda, així com també posicionar-se per a una possible carrera professional dins de la branca científica que hagin escollit.

 

Alumnes de 1r de batxillerat admesos en el programa 2017 són:

 

Helena Ferran – Bojos per les Matemàtiques

Joel Gracia – Bojos per la Química

Martina Cholbi – Bojos per la Natura

Anna Sayrach – Bojos per la Natura

Martí De Ferrer- Talent i Noves Tecnologies (Caixa d’Enginyers)

Moltes felicitats a tots i molt bona feina!

Comments are closed.