Dl - Dv 8.00 - 19.00 Truca’ns

Primera trobada d’antics alumnes

trobada-antics-alumnes

El passat dissabte dia 26 es va realitzar, en el marc dels actes de celebració del cinquantè aniversari, la primera trobada d’antics alumnes del curs.

Durant el migdia, els antics alumnes de l’escola van poder passejar pels patis, passadissos i classes on van trobar diversos vídeos que explicaven des de la història de l’escola fins a records de les activitats que es realitzaven durant els anys 70. Posteriorment a aquesta trobada i passeig per l’escola, que va comptar amb més de dues-centes persones entre antics alumnes i antics treballadors, es va realitzar una botifarrada al menjador de l’escola que va aconseguir unir i retrobar antics companys de classe de l’IPSE i va tancar una jornada marcada pels bons records i les anècdotes d’aleshores.

Amb aquesta celebració l’escola engega un any ple d’activitats per tots els antics alumnes i professors que tenen la voluntat d’unir i retrobar totes aquelles generacions que, d’alguna manera o altra, han format i segueixen formant part de la família IPSE.

Comments are closed.