Dl - Dv 8.00 - 19.00 Truca’ns

L’equip impulsor

equip-impulsor-ipse

L’any 2016 l’escola Ipse va entrar a formar part de la primera crida del projecte Escola Nova 21 i Xarxes per al canvi.

Des d’aleshores, l’equip impulsor de l’escola format per docents d’educació infantil, primària, secundària i batxillerat, s’ha format i ha pogut intercanviar coneixements i experiències amb altres escoles i instituts propers.

Aquest curs 2017-2018, el mateix equip impulsor ha iniciat el procés de creació de la visió de centre. Aquest procés consisteix en projectar quina escola ens agradaria que fos real d’aquí a 10 anys. Per aconseguir-ho, s’ha demanat l’opinió dels tres agents que formen part de la comunitat educativa, els alumnes, les famílies i el personal de l’escola que, a partir de diferents dinàmiques, han pogut dir la seva i somiar en com els agradaria que fos l’Ipse d’aquí a uns anys.

Paral·lelament, hem seguit participant en les diferents trobades mensuals del programa Xarxes per al canvi en les que s’ha rebut formació per impulsar projectes d’innovació i s’han intercanviat experiències amb centres i institucions propers. Aquesta participació en les trobades de xarxa va culminar, el passat 19 de juny, amb una trobada de totes les més de 200 escoles que formen part del projecte Xarxes per al canvi al museu marítim de Barcelona, en la qual es va demanar a dos membres de l’equip impulsor de l’escola que donessin a conèixer el procés de creació de la visió de centre en l’apartat d’experiències d’èxit.

Des de l’escola es valora molt positivament la feina feta per tots els docents que formen part de l’equip impulsor, així com de totes aquelles persones que, dia rere dia, treballen per millorar el projecte educatiu de l’Ipse.

 

 

Comments are closed.