Dl - Dv 8.00 - 19.00 Truca’ns

L’IPSE més solidària

Acció Solidària IPSE

Com cada any, l’escola IPSE s’ha sumat a la campanya solidària de recollida d’aliments. Durant les setmanes compreses entre el 14 de novembre i el 16 de desembre, les nostres aules s’han omplert d’aquells aliments bàsics per les famílies del nostre barri que no estan passant per una bona situació econòmica. Amb actes voluntaris d’aquest estil, aconseguim que aquestes famílies més necessitades rebin una ajuda alimentària imprescindible per tirar endavant. La realitat de pobresa al nostre país és un fet rellevant i, en aquest sentit, l’èxit de la recollida d’aliments com la llet, l’oli, els llegums, les llaunes de conserva, etc, permet alleugerir la situació problemàtica que s’està vivint. Així mateix, també hem recollit productes alimentaris relacionats amb el Nadal (torrons, neules, polvorons, etc) perquè es pugui gaudir de les festes nadalenques amb aliments propis d’aquestes dates senyalades i fer menys feixuc els dies de festivitat.

Un bon exemple de la reeixida recollida el podem trobar en els termòmetres que servien per portar un control de la recol·lecta de cada classe, ja que en molts casos s’han omplert i s’ha requerit ampliar-los. Convé ressaltar el goig que feia passar per les aules i veure les caixes plenes d’aliments. Uns aliments que van destinats al supermercat DISA (Distribució Solidària d’Aliments) de l’Eixample perquè, posteriorment, es pugui abastir a les famílies que ho necessiten.

En definitiva, campanyes d’aquest estil o actes com els recents per recaptar fons per la Marató de TV3 són moments únics que ens enorgulleixen profundament com a escola i demostren la gran solidaritat de les famílies, pilar indispensable perquè aquest tipus d’esdeveniments siguin un èxit absolut.

Comments are closed.