Dl - Dv 8.00 - 19.00 Truca’ns

L’IPSE amb La Marató

ipse-marato-tv3-v2

El passat divendres dia 25 de novembre, l’AMPA i l’escola van organitzar un seguit d’activitats lúdiques als patis i menjador amb l’objectiu de recollir fons per destinar a La Marató de TV3, enguany dedicada a l’ictus i les lesions medul·lars cròniques.

Les activitats van començar amb una exhibició del grup de patinatge artístic de l’escola i van seguir al llarg de tota la tarda i fins al vespre entre inflables, partits de bàsquet adaptat, una xocolatada, voleibol, una sessió de cardiodance, tallers de dibuix, concursos d’escacs i jocs tradicionals, entre altres.

Al finalitzar la tarda, que va comptar amb una nombrosa afluència de persones disposades a col·laborar per una bona causa, entre la xocolatada organitzada per l’AMPA i les col·laboracions necessàries per realitzar les activitats de l’escola, es van recollir gairebé 2.500€. L’escola pretén augmentar aquesta xifra oferint la possibilitat, a totes aquelles persones que ho desitgin, de realitzar la seva aportació en unes guardioles situades a la secretaria de l’escola i les consergeries fins el dia 18 de desembre.

Comments are closed.