Dl - Dv 8.00 - 19.00 Truca’ns

Projecte TIC

Projecte TIC

Des del projecte impulsatic es proposen diferents línies de treball en relació a la utilització de les noves tecnologies per donar suport als eixos estratègics.

Vetllem perquè tots els alumnes assoleixin de manera ordenada i progressiva totes les competències digitals transversalment des de les diferents matèries. Considerem important que els alumnes adquireixin les habilitats digitals de manera significativa en el dia a dia del procés d’ensenyament i aprenentatge, és per això que apostem per integrar els continguts i conceptes digitals dins de totes les matèries. Així doncs treballem perquè en les diferents metodologies emprades a classe s’integrin les TIC i s’augmenti l’ús dels dispositius que l’escola disposa.

Disposem de tauletes a Educació Infantil, una aula mòbil amb portàtils a Educació Primària i una altra per Educació Secundària i Batxillerat. Alhora, comptem amb una aula d’informàtica equipada que té una disponibilitat flexible en funció de les necessitats d’ús. L’horitzó és poder implantar la metodologia 1×1 des de 5è de primària fins a 2n de Batxillerat en els propers anys.

Tant mestres, com alumnes i famílies fem un ús diari de la plataforma Clickedu en la qual hi ha molts recursos educatius i funcions que permeten dur a terme un bon procés d’ensenyament i aprenentatge, així com permet mantenir el contacte amb les famílies.

Alhora, utilitzem els serveis i apps de google per treballar amb els alumnes cooperativament.

Per fer possible el desenvolupament de tot el projecte, l’escola està en costant adequació tècnica i organitzativa per poder suportar l’ús creixent de les noves tecnologies a l’aula.

Fotos