Dl - Dv 8.00 - 19.00 Truca’ns

El bivac

noticia-elena-bivac

El dijous de la segona setmana de campus vam anar d’excursió a Can Pou. Vam fer un a cursa d’orientació i després a la tarda vam tornar cap a l’escola. Els que ens quedàvem a dormir ens vam quedar al pati gran i els que no es van quedar al petit perquè els pares els vinguessin a recollir.

Aleshores als que ens quedàvem al bivac ens van deixar una estona per jugar, ens van cridar per berenar i vam continuar jugant fins que ens van dir de recollir. Després vam anar a posar-nos el banyador i vam fer una guerra de globus d’aigua.

Un cop acabada la guerra d’aigua ens vam dutxar i vam pujar a fer un kahoot fins a l’hora de sopar. Després de sopar ens vam rentar tots les mans perquè teníem una companya que és al·lèrgica al préssec.

Abans del joc de nit vam preparar les màrfegues i els sacs perquè un cop acabat el joc de nit poguéssim anar a dormir. El joc de nit va ser la sardina a fosques, el Roger es va amagar en un lloc concret de l’escola i ens va costar molt trobar-lo, inclús miràvem els calaixos! Un cop el vam trobar, per acabar la nit, els del minicampus van baixar a dormir i els del campus a fer un altre joc de nit al gimnàs.

Al matí ens vam despertar cap a les 7h i un cop recollit tot, vam esmorzar tots plegats. Ja cap a les 9h vam esperar els nostres companys que no es van quedar per començar el divendres com un dia normal.

Fi! M’ho vaig passar molt bé!

 

Elena Rifà Soler

Alumna de 4t de primària

 

Comments are closed.