Dl - Dv 8.00 - 19.00 Truca’ns

Diari d’aula al bressol

ipse-plantilla-fotos-web

Aquest any hem introduït com a novetat del nostre bressol el “diari d’aula”, que consisteix  en plasmar les observacions que fem diàriament a través de fotografies de fets o vivències dels alumnes dins l’escola, acompanyades de la seva descripció o explicació.

Aquest diari d’aula permet veure l’evolució i el desenvolupament de les capacitats dels alumnes a través de les experimentacions, descobertes, emocions o les relacions que estableixen amb l’entorn i amb els altres.

Cada setmana es fa el recull que hem captat per plasmar en el diari i es penja fora l’aula perquè els pares puguin observar el que s’ha fet durant aquells dies.

A final de curs recopilarem totes aquestes vivències i es repartirà una copia a cada família perquè tinguin un record del curs viscut pel seu fill.

 

“Exemple de diari d’aula”

Dilluns 5 de Febrer del 2018

Aquest mati a l’aula hem fet encaixos, la “M” està observant com el “P” i el “B” busquen les peces per poder realitzar-lo.

Creieu que el “B”, amb l’ajuda del “P”, l’aconseguirà acabar?

 

Dimarts 6 de Febrer del 2018

Dins de totes les propostes que hi ha a l’aula el “X” i la “E” han decidit jugar al joc simbòlic. Han convidat a dinar la “nina” i estan  preparant la taula per a ella.

Per dinar han preparat pollastre amb patates.

Creieu que estarà bo?

 

 

 

 

Esther Martínez

Educadora del bressol

Comments are closed.